Nya brillor

För någon månad sedan satt jag hos min käre far och bläddrade i en fiskekatalog. Jag fastnade vid uppslaget om solglasögon och bestämde att innan årets laxsemester måste ett par solglasögon införskaffas. Dels som solskydd, men mest som skydd för ovälkomna krokar som kommer flygande. Jag har sedan tidigare ett par svetsglasögon som visserligen fyller funktionen som krokskydd men dom är varken snygga eller praktiska för övrigt.
Någon vecka senare fick jag ett fint inslaget födelsedagspaket av min far. Jag må hävda bestämt att jag är för gammal för det här med födelsedagspresenter, men när jag öppnade paketet innehållande just de solglasögon jag tidigare tittat ut i fiskekatalogen var känslan av att vara barn hjärtligt välkommen. Tack världens bästa pappa!
Dessvärre har jag inte kommit ut på en enda fisketur ännu, men den som väntar på något gott…

Guideline Alta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.